Mina kunder!

Mina kunder är så söta!! Dem kommer med presenter och blommor titt som tätt som ett tack för att jag varit deras frisör dem senaste åren. Kommer sakna mina småtjejer som jag älskade att ha på salongen!! Kommer sakna dem så!!

Sugen på kinesiskt

Idag har jag varit supersugen på kinamat. När jag stod och klippte kunder så tänkte jag hmm.. Vad ska jag äta idag..? Thai,Kina eller sallad?
Så det blev en runda till kinarestaurangen !!!

Dagens gurka

Haha.. Idag på min lunch åt jag tacos och så här såg gurkan ut !!!
Hur kan dem inte ta bort extra plasten sådär haha

Näst sista!

Godmorgon alla pigga o glada !!
Idag jobbar jag fram till klockan två och sedan har jag en vecka kvar på jobbet!!!
Ska bli skönt att bara koppla av och ägna min tid åt mitt och älsklingens bröllop. Kan knappt förstå att jag gifter mig om två veckor..!!!

My biggest dream ever!!

Svensexa

Idag ringde vår kära bestman till mig på salongen när jag hade upp över öronen att göra!! Herregud mitt hjärta bankade så hårt att jag nästan tappade saxen. Haha. Det här säger han " Hej Pamela, idag ska vi kidnappa din fästman och vi är ett gäng grabbar som ska på spa och ha allmänt kul med honom för hans svensexa." Oh My god! What the h..

"Vi ringer ikväll när vi kommer fram" URSÄKTA!! Vad sa du!? Vart ska ni?
Utomlands!? "Haha, ja" men .. Men..
Vart då??!! "Tjeckien" haha jag skakade så himla mycket..
Hur länge då? " hela helgen"....

Så nu är min älskling på sin svensexa och jag hoppas han får en oförglömlig helg så som jag hade på min möhippa!!!

Bilden på mig och min barndomskompis bjuder jag på :)

Älskar!

Kom och ät med mig :)

Möhippa !!!

Heeeejjjj!!!
Har inte haft ork att blogga det senaste! I lördags blev jag helt utmattad då min möhippa blev av!!
Hade sååååå fruktansvärt kul och älskar att nästan alla tjejer var med mig. Är så himla nyfiken när det gäller överraskningar, men intalade mig själv att låta bli det handlade om min möhippa. Och tack o lov så blev jag lika chockad och glad och gråtfärdig som jag önskat!! <3 <3 jag anade ingenting på jobbet. Klockan 13.00 hade jag min sista kund. En damklippning. Helt plötsligt hör jag någon skrika och vissla på baksidan av salongen och allt jag tänker är "vem fan gick in ifrån baksidan" sen hör jag "var är bruden"
Och allt jag tänkte då var men herregud vi har ingen brud som varit och gjort vid sitt hår här ?! Och sedan ser jag mina systrar och kusiner och vänner storma salongen av skrik och då inser jag att herregud.. Detta är min möhippa!!!

Blev utklädd till "sexig" sjuksköterska med Fred Perry skor haha och kort kjol och flätor :)
På stan fick jag bara prata med killar och be dem äta en bit Geléhallon med ENDAST munnen. Eller så skulle jag klippa bort deras kalsonglappar.. Haha
Senare blev det 5-kamp!! Då mådde jag lite sisådär så dem fick köra laserdome utan mig!! Men allt annat var huuuur kuuuuul soooom helst!! Senare blev det mat på Wild west och dans för mig och en annan möhippa samt svensexa!! My God..... Haha
På natten drog vi ut tills dem stängde och dansade järnet. Svettiga och glada och slutkörda åkte alla hem efter 03..

Tack för en oförglömlig dag/kväll mina fina tjejer!! Hoppas alla får uppleva en sådan dag. Dock utan en fickplunta!!!!

Sköööönaste

Älskar sommaren!! Har nyss ätit sallad till lunch ute utanför salongen och sitter med linne jag dragit ner och njuter!!!
25 grader är aldrig fel i Sverige :)

Sista gången!!

Sista gången innan jag flyttar som jag kan säga att jag varit förlovad så och så länge !! Idag har vi varit förlovade i 11 månader <3 Nästa månad firar vi ett år som förlovade på vår egna smekmånad <3<3<3<3<3<3<3

Mosters älsklingar <3

Godmorgon!! Ville bara säga att jag idag blev väckt 07.30 av min ängel och systerdotter Maribelle
Hon väckte mig genom att säga "Pam. Pam vakna!" Sen går hon. Hör att hon säger till min mamma att jag inte vaknar. Sen kommer hon igen och ger mig en puss på axeln och jag smälte!! Mina två favoriter är mitt allt! Älskar er<3

Shopping!!

Idag på min lediga dag åkte jag till Helsingborg och spenderade dagen där. Åkte med min mamma och min farmor. Blev lite smått bortskämd idag igen. Det är inte ofta man hittar plagg eller skor som man tänkt köpa och plötsligt är mamma där och drar fram sin plånbok och betalar!! Borde ta med henne oftare haha, synd att jag flyttar snart bara.
Älskar att spendera tid med min familj. Är hos min farmor och farfar nästan varje dag efter jobbet och bara myser!! Kommer sakna dem båda oerhört mycket. 
 

Men så sööööt

Sent inlägg får det bli idag, jag skriver i alla fall haha!
Läste nyss Göteborgsposten och fick syn på det sötaste
jag sett på länge ( i djurvärlden) Ett vääääääldigt litet rådjur!!!
 
Här kommer en liten text dem skrivit om den söta.
 
Pudu-hjortar har funnits på Nordens Ark sedan 2004, då de två första hjortarna flyttade dit från Danmark. Den lille pojken som föddes på valborgsmässoafton är det sjätte kidet som fötts på Nordens Ark. De andra har flyttat till olika parker i Europa för att ingå i bevarandeprojektet för pudu.
 

* Den sydliga pudun väger ca 10 kilo och har rödaktig till mörkbrun päls. Kiden föds bruna med vita fläckar. Hannen har enkla horn som blir 7-10 cm långa.

* Arten lever på Andernas bergssluttningar i södra Chile och Argentina. Det främsta hotet mot dem är att deras biotoper, områden de lever i, begränsas och förändras genom människans påverkan på dem.

* Pudun lever i bergsskogar där klimatet ofta innebär hög luftfuktighet, regn och temperaturer ned till –5 grader. De är selektiva bladätare vilket innebär att de väljer örter, blad, blommor och frukter.

Roberto Cavalli

Hejjjj!! För er som inte vet, driver min familj ett parfymeri också. Kanske skulle vara kul om jag då och då la upp nyheter ifrån parfym-världen?? Eller vad säger ni?

Här är Roberto Cavalli's nya doft och jag ÄLSKAR den!!!!! Perfekt som vardags och kvällsparfym!!!

Sorry!!

Känns som om jag svikit många som tittat in och sett att jag ej bloggat på några dagar.. Tänker mycket på om jag ska lägga ner min blogg fortfarande. Men jag kanske blir bättre på det sen när jag flyttar?? Förstå mig att jag har upp över öronen att göra på grund av bröllopet. Är klar med mycket. Och snart bara fyra veckor kvar vet jag att det kommer gå fortare än jag tror på bröllopsdagen! Det är vad dem säger i alla fall !!

Mammas frukost!

Har nyss ätit världens godaste frukost!
Nu bär det av till Helsingborg!!

Fotograf - DONE

Idag har jag varit i Göteborg hela dagen!! Suttit och pratat och pratat och pratat. Med fotografen och ägaren till festlokalen. Mycket att ta in och mycket att fundera på när man gifter sig. Som att: Brudgummen i kyrkan när han står där och väntar på sin brud ska han inte klia näsan. Haha. Bruden ska inte sjunga med i låtarna, (SVÅRT) kan inte låta bli när man hör en låt man känner igen. Och om Brudklänningen känns lös vid bysten ska man vända sig om så man inte har kameran på sig och sen "ta upp den". Ah.. Hur ska det gå för mig att inte tänka på att det finns en kamera jag INTE ska titta in i ??????
God help me!!!

Om 1 månad!!!!!

Idag om en månad ska jag gifta mig!! <3
Längtar längtar längtar!!
Min dröm kommer snart slå in och lyckligare kan man inte bli. Älskar min fästman sååååå himla mycket och tanken på att få se honom varje dag resten av mitt liv är underbart!!!!!!!
<3<3<3

Varfööööör

I början av februari åkte jag till bröllopsmässan i Göteborg för att hitta min drömklänning. Hittade min Brudklänning nästan på direkten!!!
Sagt och gjort beställde jag den genom en butik i Halmstad så jag har nära och bra om det skulle vara något. Ägaren sa att klänningen kommer den 7:e Maj vilket är imorgon.. Ringer henne idag för å checka läget så allt är klart till imorgon och har till och med tagit ledigt hela dagen imorgon för att ta all tid åt klänningen. Vet ni vad jag får för besked..? Min klänning har inte kommit till butiken än!!!!!! :( yep. Nu är jag riktigt deppig kan jag tala om :(

Céline 1 år <3

Igår hade min kusin och hennes man ordnat kalas till deras sööööööta flicka som fyllt ett år!!! Stort grattis tjejen <3

Hon var den sötaste i sin klänning !!!!

Sötaste

Åh vad jag älskar hennes små små fötter <3

Paiiiin

Hejjj.
Tänkte berätta lite om vad som hände mig i söndags. Min fästman hade kommit till mig i lördags och stannade till söndag då han var tvungen att åka tidigare upp till Stockholm. Jag och mamma bestämmer oss för att åka in till Halmstad för att köpa en gryta på netto som vi skulle fått billigare då mamma hade samlat bonus. På motorvägen när jag kör, får jag ont längst upp i magen.
Allt jag tänkte var bara... NEEEJJJ!! Inte igen :(
Min andning blev sämre, jag gasade på för att komma fram fortare. Och säger till mamma att jag har fått ont i magen igen. När vi kommer fram till netto så är det STÄNGT. Åh vad arg jag blir bara jag tänker på det.!!

Mamma byter av med mig och kör mig iaf till Akuten. Klockan är då sju. Vet ni om att min fästman hann köra förbi Halmstad, men vände ?? <3 min älskling. Smärtan blir otroligt mycket värre och min andning ännu sämre. Efter två timmar ligger jag där utan någon som helst läkare och skriker och gråter av smärta, tappar andan och nästan svimmar i mammas famn. Stackars mamma. Dem meningarna jag sa till henne när jag trodde jag skulle dö var bara hemska att komma ifrån sitt barn....Fyyyfan säger jag bara. Har en sån otrolig respekt för denna katarr. Efter nästan fem timmar åkte jag hem och dagen därpå blev det Apoteket och lite medicin.. Mådde lite bättre på jobbet idag !!

Inte så bra..

Dålig uppdatering. Jag vet. Men jag har inte mått så värst bra:( skriver in ett inlägg när jag känner mig bättre!

RSS 2.0