NEDRÄKNING

Idag börjar vi räkna ner på riktigt!!!

100 DAGAR KVAR <3 <3

VÅR utsikt

Kolla vilken fin bild min älskling tog från huset. Vår utsikt är den bästa!! Längtaaaaaaaaar som bara den.

Fläskfilé

Det blev fläskfilé med sallad och champinjoner !!! Ser inte så värst gott ut, men det är smaken som räknas väl?

Duscha, äta, sova

Som rubriken lyder så ska jag göra denna kväll. Kom nyss hem efter dagens timmar på jobbet och har även handlat mat. Efter duschen ska jag laga mat och slänger in ett inlägg sen om vad det blev ;)

Ryggont

Hejjjj!!!! Sitter här på jobbet och har lunch i ca 5 minuter till, känner att jag hinner skriva ett litet inlägg. Igår var det mysdag hemma hos oss men syskon och syskonbarnen <3

Vaknade dock inatt ett flertal gånger att jag inte kan lyfta eller vända mig, jag hade såååå ont i ryggen. Jag har aldrig ont där, men vet nu hur det känns. Usch och fy. Tur att solen är uppe så man kan tänka på annat!!!

Sen natt

Godmorgon säger jag som vaknade för typ en timma sedan.
Igår blev det middag med kusiner och min faster ifrån uddevalla! Hur kul som helst. Vi åt på Harrys och sedan blev det en lite mindre rolig kväll.......
När vi hade käkat färdigt och skulle köra hem så möter vi min kusin och hennes fästman som sitter i bilen och min kusin har JÄTTEONT i magen och vill bara hem. Men jag hör på hennes sätt att prata och andas att hon bör åka till akuten direkt, för jag själv har varit med om det och VET hur ont det gör. Altså Magkatarr med andra ord.
 
Sagt och gjort, hon åkte till akuten och jag och syster hängde på. Kunde inte åka hem när jag fanns där och att jag vet hur jäkla ont det gör! Samtidigt vet jag att det är skönt att ha folk runtom sig som man känner just då.
 
Stannade till hav två på natten, då hade läkaren fortfarande inte kommit än men min kusin hade blivit bättre så vi åkte hem.
 
Idag blir det en lugn dag. Syskonen med familj kommer över och ska käka här..

Savages

Jag och syster bestämde oss för o ha en "sen" filmkväll. Bestämde oss vid tiotiden typ haha. Men det var mysigt. Det blev en film med bl.a. Blake Lively och Salma Hayek och John Travolta. Den går absolut att se på !!!

Nu måste jag lägga mig, mindre än nio timmar kvar tills jag ska jobba!
Godnaaaaaaatt

Freeeeeeeeeedag

Sååååå sköööööönt med Freeeedag jag dööööör haha!! Älskar helger. Eller ja, min helg börjar först imorn efter 14.00

Min faster som bor i Uddevalla är här och hälsar på. Så imorgon blir det utekväll med henne och syster och kusin. Blir att äta gott ute sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Min fästman är i Stockholm denna helg och jobbar! Förhoppningsvis åker jag upp till Uddevalla nästa helg !!! Puss från mig <3

Fortsätt pricka av

Idag har varit en hel dag i Göteborg. Börjar känna mig duktig på att köra i staden bland spårvagnar och övergångställen......... Haha näää men man börjar känna igen sig.
Jag och älsklingen satt och diskuterade med både kocken/arrangören på stället lite granna och sedan blev det lite shopping! Jag kan säga såhär. Ni som är bjudna kära släkt och vänner. Bättre plats mellan kyrkan och festlokalen får man leta efter! Det ligger på ett avstånd på 200 meter! Alltså så behöver ni inte flytta på parkeringen efter vigseln!!!!!!

Bra va.??

Magont idag

Har så otroligt ont i min lilla mage idag. Gör så ont att stå, sitta eller att ligga ner. Värst är när man jobbar och har ont men vill inget visa! Men inombords så döööör man haha. Usch...

Imorgon blir det en tripp till Göteborg för att prata lite med dem som har festlokalen och bestämma mat och sånt tror jag. Ska bli skönt att åka dit igen. Har ju inte varit där sen jag och älsklingen var där och bestämde att vi skulle ha festen där, och det var EN gång!!!

Bjuder på en riktigt gammal bild på mig och min älskling. Här som blond på en av Göteborgs spårvagnar!!

Orolig tid..

Hej på er!!
Känner att jag behöver skriva av mig lite. Är lite smått, eller ja GANSKA irriterad över säljaren till min brudklänning! Jag beställde den för tre veckor sedan vilket var på mässan. Och än idag kunde hon inte svara på om exakt hur lång tid det tar för att få hem klänningen, "men ca 3 månader"..... MEN HALLÅÅÅÅ
jag har ju för tusan betalat hälften av klänningen och vill veta när den kommer liksom!! Nästa gång jag ringer lär jag inte vara glad om hon fortfarande "inte fått tag på hennes kollega"..
 
Så idag är jag liiiiite ledsen =(
 

8 Månader

Godmorgon alla som är vakna såhär tidigt på söndagsmorgonen! Jag har varit vaken en stund men känner att det är så himla skönt att bara få ligga kvar i sängen i värmen och bara dra sig.

Igår delade jag ut en del inbjudningskort till mitt bröllop i Juni. Har några familjer kvar att dela ut till. Tanken var att jag och älsklingen skulle delat ut dem tillsammans, men han jobbar en del och jag blev tvungen att dela ut nu innan folket bokar annat!! Men men.

En annan sak är att igår har jag och min fina blivande man varit förlovade i hela 8 månader!!! <3

Bio

Nu blir det biokväll med systrarna och min svåger <3

Film : Beautiful creatures!!!

What the....

Fredagskväll igen yaaaaay :)
Satt hos mina farföräldrar när jag läste det här på Aftonbladet..
En 12 åring som gråter kristaller? Hur är det MÖJLIGT???!!!

Alla <3 Dag

Ännu en alla hjärtans dag utan min älskling .. MEN SISTA !! Hoppas jag.
Slutade jobbet vid 18 sen gick jag till farmor och farfar för att fira valentines day !!! Fika blev det såklart med inget annat än Vaniljhjärta såklart...

Idag kom blombudet med Stora höga röda rosor till mig av världens mest omtänksamma mest underbara och bästa fästman <3
Hjärtat du betyder allt för mig! Jag älskar och saknar dig otroligt mycket. Jag kommer alltid finnas för dig i vått och torrt! Älskar dig för evigt mitt hjärta<3

1 År

Herregud vad tiden gick fort helt plötsligt när jag som vanligt läste Aftonbladet på min iPhone nyss och såg att det är hela ett år sedan Whitney Houston dog!!

Ibland brukar jag lyssna på hennes låtar men jag tänker ALDRIG att hon inte finns kvar i livet!! Ja.. Kändislivet kan nog inte vara så glamoröst trots allt! Eller vad säger ni...?

Dopdagen

Hejjjj !!!!
I lördags döptes mitt kusinbarn Celiné <3 Först döptes hon vid 13 tiden sen var det fest på kvällen. Jättetrevligt och jättefint hade hennes föräldrar inrett lokalen till sötnosen.

Är ni redo

Kollar på gladiatorerna medan jag äter kvällsmat. Jag blir galen när jag ser gladiatorerna så extremt onödigt "tuffa" ?! Gillar inte det alls haha!! Typ BULLET OCH PANTZAR Snälla sluta!!!

Den 8:e

Godmorgon alla pigga och glada!!
Idag är det den 8 februari vilket innebär att det är exakt 4 månader kvar till bröllopet <3 nästa månad är det tre månader och nästa två...SEN EN MÅNAD KVAR!! Yeeeeeeeeeeeeey

Luncha ute

Varannan torsdag har jag och min syster som också är frisör och min vän Pernilla att vi ska luncha ute på restaurang. Vi brukar oftast ha med oss mat men det har blivit en liten tradition för oss som vi älskar!! Det är alltid buffé för under hundralappen och då väjer du antingen kött eller fisk. Det goda är att börja med salladsbuffé och soppa.

AVSLUTNINGSVIS en varm kopp kaffe med kaka eller bakelse!! Detta var idag efter maten blev det kaffe och kolakakor

En Paus

Godkväll kära läsare
Idag har det varit lite mycket "bröllop" för min del. Har varit hos floristen och pratat lite och bestämt lite.
Sedan blev det en sväng till Halmstad för lite mer pyssel som jag ska förbereda till DEN STORA DAGEN

Är ganska imponerad över hur bra det kan bli när man kommer på dem små detaljerna som gör det till något riktigt STORT !! Är i god tid vilket jag kan tycka är skönt. Vill bara pricka av och pricka av i min feta lista hehe

Nu sitter jag och slappnar av med en god smoothie min lillasyster fixat .
Snart läggdags också så.. GOOOODNAAATTT

Buketterna

Är hos floristen just nu !!wiiiiiiie

Sammanfattning

Här kommer en sammanfattning om hur och vad vi gjorde i Göteborg och på mässan i erikslund !!

Vi jobbade fram till tre kan vi säga och sen körde jag upp till Göteborg där vi mötte upp min faster och sedan checkade vi in på Gothia Towers.
Vi hade bokat bord på en restaurang som heter Lagerhuset vid 20.00 så under den tiden satt vi på hotellrummet och njöt av en (två) flaskor champagne och pratade om hur vi längtat och vad vi såg fram emot mässan!!!

Klockan blev halv åtta och vi satte oss i taxi och åkte för att äta gott. Den sena taxin hem var en av dem bästa. Killen som körde, herregud kan ni fatta att den svenska killen som såg ut som en rock kille lyssnade på NANCY AJRAM !??!
Han till och med hade vissa av hennes låtar som favoriter och KUNDE sjunga till dem haha. En chaufför jag aldrig glömmer.

Heaven23 (top floor) på gothia och frukosten var gudomlig!! Sen bar det av till Mässan som var helt underbar. Alla som ställde ut var hur trevliga som helst och visste verkligen hur drömmar kan gå i uppfyllelse <3

Göteboooooooorg

Here we comeeeee!!!

Ses i Göteborg fina faster <3

Bad sleeep

Har varit vaken en halvtimme men jag är så himla trött!! Igår kväll kunde jag knappt somna och klockan bara rann iväg. Tänker mycket på allt möjligt och är skitnervös för denna helgen!
Idag åker jag nämligen till Göteborg för att imorgon närvara Bröllopsmässan <3

Jag har skrivit på en lapp det jag har kvar som jag förhoppningsvis hittar där.
Mest av allt MIN BRUDKLÄNNING då det börjar dra ihop sig till den stora dagen <3 !!!!

Nu blir det att jobba och sen köra upp och mysa med tjejerna !!

Gladiatorerna

Någon som är lika fastlimmad på soffan som mig och kollar på GLADIATORERNA ??

RSS 2.0