Barnkalas

Igår hann jag verkligen inte blogga., hade fullt upp på jobbet och körde sedan för att käka på Harrys!!

Jag var sååå hungrig så det blev ingen bild på vad jag åt, men det fick bli mörad ryggbiff med bea och pommes;)
Superdelicious !!

Nu ska jag göra mig i ordning för kalas!
Ska fira systersonen som fyllde år i veckan.

Bilden är ifrån igår på vägen hem från Harrys, ser ni två regnbågar?BREDVID VARANN??

Freeeeeeeedag

Älskade fredag eller vad.. Fast egentligen är det helg för mig lördagar efter 14.00 för då slutar jag jobba, men fredagar är aldrig fel !!

GrattisGrattisGrattisGrattis

ETT STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SYSTERSON SOM FYLLER 6 ÅR IDAG<3

Moster älskar dig och din syster mest av allt <3

Äppelpaj

Hej
Idag vaknade jag tidigt av att telefonen ringer och ingen svarar för att ingen är hemma.!Blir så irriterad på sånt, speciellt som idag.
Efter flera signaler går jag upp, som en mumie såklart kommer fram till telefonen SÅ LÄGGER DEM PÅ!! Som om någon såg mig??

Kunde inte somna om, så jag fick upp, käka frukost och satte igång med att baka äppelpaj ;)
Hur gott som helst ju! Sen var det lunch hos bästa farmor & farfar <3

Sweet Dreams

Lycka till

Hejjjj... Ännu en dag där jag är hemma. Varit ledig sen onsdags och är så UTTRÅKAD ! Hjälp mig liksom. Vad gör ni när ni är sjuka och inte kan somna?

Blev sneppet gladare när jag fick ett tack-kort av en kund som gifte sig i Augusti.!Stort grattis Annie & Bo och all lycka till er och er bebis!!

Jag älskar dig <3

Igår kom mitt hjärta till mig och är här med mig när jag behöver ha honom nära <3

ÄLSKAR DIG MITT ALLT

Hatar att vara sjuk

Godmorgon..Hoppas allt är bra och mycket bättre med er än vad det är med mig, jag är väldigt sjuk..har inte jobbat på tre dagar nu.
Gick till läkaren i veckan då jag hade riktigt ont i halsen,läkaren sa då det låter som ett virus,men så tittade hon med lampa i halsen och konstaterade att det var halsfluss !! Fick penicillin utskrivet. Två dagar senare ringer jag tillbaka till läkaren för det blev inte bättre,TVÄRTOM..Tog ett blodprov och fått besked av läkaren att det är körtelfeber jag har ;(
Vilket innebär att mjälte och lever är svullna och halsflussen gör så ont och smärtan går upp till öronen.Detta kommer vara i någon månad sägs det!!

DET ÄR SÅ SYND OM MOOOIII

Falkenberg

Dålig uppdatering,jag vet!!
Men jag har varit/är sjuk så jag har inte haft orken att ens tänka. Men nu måste jag skriva att jag och Lillsyrran körde till Falkenberg och fixade jobb åt henne :)

Ska bli intressant att se hur hon klarar att jobba som säljare inom telefoni.
Företaget finns i hela Sverige och min fästman är delägare i två av dem alla;)

På vägen hem blev det stop i Halmstad hos kusinen och deras salladsbar då magarna kurrade hahaha

Shopping

Är så fruktansvärt trött nu. Har haft en kraftig huvudvärk av all tänkande till bröllopet. Åkte till farmor och farfar och hälsade på en stund,väl där tog jag mitt blodtryck och det var tydligen jättelågt :(

Anyway..Spenderade dagen med lillasyster i Helsingborg.Shoppade lite och hade allmänt kul!! Till middag blev det chinese SÅKLART

Detta ska firas

Godmorgon !!
Idag är min sista lediga dag av min tre veckors semester. Tiden har gått väääääldigt fort,trots att jag varit hemma första veckan sedan veckan efter på Kreta och denna veckan hemma. Denna vecka har jag mest passat mina syskonbarn och planerat lite till vårt bröllop.
Som det ser ut just nu, så kommer jag ändra på mycket för att få det som VI vill ha det. Så som Datum och Plats.
Vi kan inte vela mycket mer än att bara ta besluten och bestämma oss. Datumet och platsen är nu satt och jag hoppas verkligen det blir som vi tänkt oss:)

Bild på oss från kusinens bröllop i Göteborg i år

Bakdag

Hej! Idag har jag haft min fina blivande svärmor hos mig som fick hjälpa till med mitt bakande. Höll på med smeten när hon ringde och var i krokarna och ville komma förbi en sväng. Blev sååå glad då hon bor i Göteborg och vi sällan träffas!! Tack och lov så har jag turen att få vara fästmö till världens underbaraste kille som har så snäll och go familj som man kommer riktigt bra överens med. Det är väldigt viktigt anser jag..!

Så här blev mina Armeniska kakor ;)))

Saknaaaaar ön

Heeeeeejjjjjj
Det här vädret piggar verkligen upp en! NOT. Vill verkligen tillbaka till Kreta och värmen där.Tänkte lägga upp några bilder därifrån så har jag det gjort!

NineEleven

Idag är det den 11 september och mina tankar & böner går till alla familjer,anhöriga och vänner som miste någon nära i terrorattentaten i The Twin Towers/World trade center för 11 år sedan =( 
 
 
Här fick dåvarande Presidenten George W Bush reda på vad som hänt...
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnvakt

Idag har jag agerat barnvakt ;) hur kul som helst när dem är snälla haha. Nä men dem är de finaste änglarna på jorden mina syskonbarn!!

Hämtade stora killen (6år) från skolan för första gången och dessutom tog jag hans lillasyster (4år) på gympa!! Hon är ju så mycket bättre än mig på sånt där haha

Home again

Godmorgon för min del. Känns som om jag fått sova ut men är fortfarande trött. Igår lämnade jag och syster fina ön Kreta!! Som jag saknar det ska ni veta. Det var en upplevelse för oss och samtidigt helt underbar..

Nu är vi iallafall hemma och inväntar min svärmor och hennes familj som ska komma över på middag och spendera dagen här.. Hoppas ni alla mår finfint

Åhhh vad jag saknar mitt Kreta<3

Sista dagen

Godmorgon. Japp,som rubriken lyder så är detta vår sista dag här på Kreta idag,vilket jag hoppas ska bli minnesvärd!! Veckan som gått har varit kul och varm.
Kommer komma hem till min familj och min fästman som jag saknar något så otroligt mycket!

Solbränd

Godmorgon. Idag är det riktigt varmt här i Kreta..Jag ligger dessvärre i skuggan idag för att jag somnade i solen igår o brände mig!Fy mitt liv igår kväll var inte roligt..sovit på ryggen hela natten,eller ja dem timmarna jag kunde somna..


Kände verkligen för att ha min mamma nära haha..!
Har kontakt med familjen och dem säger att vädret i Sverige är som vanligt.,lite regn och gråmulet så jag ska inte klaga ;))

KRETA

Vår utsikt från balkongen!!

På flygplatsen!!

Godmorgon !!
Vaknade vid 03.00 för att göra oss i ordning och köra till Malmö airport..
Planet var försenat i två timmar men det var nog menat.

Väntar nu på att få gå in på planet
BYEE

RSS 2.0