Jag hoppas!

Nu ska jag äntligen lägga mig efter denna långa, härliga och jobbiga dag.
Börjar med att jag sov väldigt väldigt dåligt inatt på hotellet. Vaknade var femte minut kändes det som i några timmar.
Och jag som längtade efter hotell-säng vilket gick åt skogen. Syrran däremot däckade typ en halvtimme innan mig, och sov lagom tills vi skulle upp till frukosten, jag däremot fastnade framför tv:n !!!
Så jag har nyss lagt mig i min góa säng och hoppas jag sover bättre inatt!!

Idag var vi även i Båstad med familjen och farmor och farfar <3 Det var jätteskönt väder heeeeela dagen här och riktigt skönt att ha med dem gamla. Lite frisk luft ibland kan ju inte skada ;)
Sedan blev det knäcka-ägg samt fika hos mina älskade farföräldrar <3

Asia Spa

Har haft en helt underbar spa weekend med syster i Varberg. Det var så himla skönt med att basta, varmbad och en halvtimmes skrubb.
Vilken skön stämning det var där inne. Man skulle ha på sig en svart rock och tofflor som var deras dresscode och man skulle vara rätt så tyst hela tiden. Tack så jättemycket min underbara lillasyster <3

På kvällen åt vi 3-rätters middag. Jag åt carpaccio till förrät, blev ingen bild för vi var så hungriga och plus att det var såååå lite man fick!! Sedan till varmrätt åt vi lamm och efterrätt chokladmousse med hallonsorbét. Mumsigt mumsigt. Avslutade det hela med frukostbuffé.

Spa

Hejjjjjj !!
Sitter här och har nyss ätit färdigt min sena frukost. Älskar Müsli med filmjölk, banan, och jordgubbar.
Idag ska jag och lillasyster på spa och det ska bli sååååå himla skönt. Bara bada, göra våra behandlingar, 3-rätters middag ikväll och frukostbuffé imorgon. Så nice eller hur...?

Älskar!!

Så sjukt gott med KINA puffar och Let's Dance på fyran en fredagskväll :)

Katolsk påsk

Godmorgon
Denna helgen firar vi påsken i Sverige och även katoliker och maroniter. Det blev film med mamma innan om Jesus på en arabisk kanal där mamma fick översätta texten!! Får tårar varje gång jag kollar hur dem straffade honom :( det finns miljoner frågor man vill ställa och få svar på om allt. Mycket låter som en självklarhet, sen finns det frågor man fortsätter ställa och får inget riktigt svar på.....
Jag är ortodox och firar påsken nästa månad också med familjen. Nästa år fixar jag påskris och pyntet i mitt hus!!

Nu till något annat. Jag såg att shoppingcentret i Helsingborg (Väla) har öppet idag så jag ska ta mig en sväng dit med mamsen och lillasyster. Vad hittar ni på denna helg ?

Rosa himmel

Så här såg det ut vid Lagan när jag körde hem efter jobbet. Rosa himmel och skönt väder. Nu råder ledighet :)

Florist

Godmorgon !!! Idag är jag ledig men jag är uppe tidigt ändå för att jag ska åka till Göteborg för att träffa min andra florist som ska sköta kyrkan och festlokalen till bröllopet. Ska bli jättekul verkligen. Men jag har faktiskt åkt på en liten förkylning och jag hoppas jag blir bättre så jag slipper nysa och snyta mig hela tiden hehe. Som sagt. Dagen spenderas med min blivande svärmor idag <3

FINAL

Det är några minuter kvar av finalen av Top Model Sverige!!! VEM VINNER

SHAMS ELLER JOSEFINE ??

YANKEE CANDLE

Godmorgooooooon!!! Jag är uppe nästan med tuppen idag för älsklingen är här och vi snart ska iväg.
Hade en underbar kväll igår när han kom runt 5. Bio bland annat. Hihi!!
Det blev Du gör mig galen. En helt ok film men, jag hade förväntat mig mycket mer !! Jaja man kan ju inte älska allt här i livet. Eller?

På tal om mamma igår.. I onsdags kom hon med ett paket till mig. Öppnade det och där låg något jag velat ha länge! En YANKEE CANDLE med texten WEDDING DAY <3 jag blev sååå överlycklig. Tack världens bästa mami <3

Älskar dig mamma!!

I förrigår var det morsdag i Libanon och min underbara älskade mamma fick blommor av alla hennes fyra barn <3

Mamma är det bästa som finns! Mamma är min allra bästa vän och kommer aldrig kunna ersättas <3
Utan dig hade jag aldrig funnits!!
Jag älskar dig mamma <3

Ska jag?

Hejjjj!!! Snart börjar finalen av gladiatorerna people!!! Yaaaaaay!! Ska bara ta mig en dusch först haha.

Funderat ett tag på om jag ska lägga ner min blogg.. Känner att det är skönt att skriva av sig lite, men samtidigt känns den onödig.. Har alltid älskat skriva dagbok, och detta känns lite som en.. Vad tycker ni.?

Bröllopsskor !!!

Nu har jag äntligen fått hem ett par efterlängtade bröllopsskor!!!!!!!!!! Fick hem dem i veckan och dem är GORGEUS!! <3 alla bitar börjar falla på sin plats, vilket jag njuter av. Jag ska gå in dem så mycket jag kan! Så jag inte känner mig obekväm och så jag inte får världens fulaste fötter på smekmånaden :)

Mörk-lila-blond

Godmorron på er!!
Haft problem med att få bilderna på modellerna. Men jag kan visa upp min modells EFTER bilder.
Från början var hon mörkhårig lite rödslingad och hade hår över öronen.
Det klipptes bort med maskin med 6.5 mm runt sidorna och nacken och klippte henne lite mer modernt med lugg osv. Blonderade först och gjorde det lila för å prova färgerna. Sen gjorde vi henne blond igen :) vilket var snyggast??

Mums

Godmorgooooooon!!! Jag har legat i sängen snart en timme och försökt vakna men är riktigt riktigt trött. Det kommer inte en kväll när jag ska lägga mig och jag tänker på miljoner saker vilket gör att det tar tid innan jag somnar och tid innan jag vill vakna såklart. Men men.

Igår åt jag lunch hos min storasyster och till efterrätt hade hon bakat CHOKLADMUUUUUMS!!!!!

Myshelg

Fick ett "paket" av lillasyster innan idag och jag blev såååååå glad !! Haha. Hur gammal jag än blir kommer jag ALDRIG att släppa barnsligheten av vad gäller att få paket haha!!
Min syster vill spendera så mycket tid hon bara kan med mig, nu när det är drygt två månader kvar innan jag flyttar ifrån henne, så därför bokade hon en övernattning för mig och henne på Best Western i Varberg och Asia spa om två veckor!! Kan man ha en sötare lillasyster eller...?

Ska bli så otroligt skönt ock avslappnande för en gång skull att bara VARA. Tack min fina <3

Förresten. Har inte glömt att lägga upp bilder från kursen, bara det att jag ej fått bilderna över på min iPhone än!

Klipp&Färgkurs

Hejjjjjjj Idag har vi haft klipp och färgkurs på salongen och det gick jättebra!! En duktig frisör från Kalmar kom och visade både nya klipp och färgtekniker vilket ALLTID är bra för man lär sig ALLTID nya grejer!!!!! Skriver ifrån IPaden nu och har inte bilder för å visa upp men gör det i nästa inlägg hehe.
 
Igår åkte jag efter jobbet till Helsingborg för att handla färdigt några få saker till bröllopet och det var så himla götttt!!!! Nu väntar jag till Maj-månad tills min brudklänning kommer!!! Wiiiiiiiiiiie ska bli sååååå kul att få hem den. 
 
Vad har ni haft för er denna helg??

9 Månader

Idag har jag och älsklingen varit förlovade i hela nio månader <3<3<3
Jag älskar dig för evigt!!!

Mina 101röda rosor jag fick av min fästman så fort jag sa JAAAA <3

Vingar

Mumsigt med marinerade kycklingvingar och pommes en fredagskväll OCH gladiatorerna på tv!!! Hihi !!!

I bilen

Sitter i bilen och väntar på min lillasyster som ska komma med tåget om typ fem minuter!!

Lillasyster, storasyster och jag <3
ÄLSKAR ER

NY PÅVE

Sitter och kollar med spänning på MTV Lebanon live för å se vem som blir vår nya Påve!!!

Tar aldrig slut

Måste lägga upp min "chock" het när jag såg det här igår kväll när jag skulle lägga mig. VIT MARK och vad innebär det om inte SNÖÖÖÖÖ hahaha
Jag till och med smög mig in i finrummet för å se om det va snö. Vaknade imorse och vände sakta på min persienn och BAAAAAM det snöar som tusan här haha..

Jaja hoppas vädret är som jag önskar till min stora dag!!

JALLA

Den här dagen tog bokstavligt talat ALDRIG slut!! Kändes som en evighet.
Hade inte mycket att göra i salongen på förmiddagen, kan tänka mig att det var därför det tig tid för mig att vakna av allt gäspande haha..På eftermiddagen sen hann jag inte äta mellanmål men det får jag ta igen.

Imorgon blir det sovmorgon och ledig dag. Och jag längtar så in i bomben. Vakna i lugn och ro, dra mig i sängen lääääänge, äta god frukost och ta dagen som den kommer.
Hur underbart låter inte det!??

Bild på mig i bilen på väg upp till Värmland förrförra helgen :))

Hjälp!!

Hejjjjjj!!

Finns det någon som vet vart man kan hitta SNYGGA bröllopsskor?? Har ett stort dilemma med det! Hittar inte någonstans!! Ös på med tips snälla!!

Göttttt

Godkväll !!!
Hoppas alla haft en underbar helg! Och fått sooooova och verkligen viiiiiiiila. Det har däremot inte jag.. Jag har somnat sent och vaknat alldeles för tidigt. Så surt när man vet att man är ledig!

Igår var min ena farbror här med sin familj och åt god middag. Och senare på kvällen kom min älskade fästman. Idag åkte vi till Helsingborg för att handla till bröllopet. En stor sak att pricka av i listan inför festen!! YAAAY
Hahaha. Sedan blev det god mat i Halmstad på wild west med familjen och syster med hennes familj.

Mina favoriter <3

Det fick bli en långfika hos min farmor & farfar efter jobbet idag! Dem är så himla góa <3 kommer sakna dem så sjukt mycket när jag ska flytta :(

Men men dem kommer för evigt finnas i mitt hjärta <3

Three months!! Or less.....

Godmorgon!! Jag har stenkoll på hur lång tid det är kvar till vårt bröllop haha. Men ärligt om inte jag har och jag är BRUDEN vem ska då ha koll?!

Idag är det den 8:e mars vilket betyder att det är 3 månader kvar.!!! YAAAAAY
Appen visar till och med månader, dagar, timmar minuter och sekunder. Vilket innebär att det är (för att vara exakt) 2månader, 30 dagar, 23 timmar, 52 minuter och 20 sekunder kvar :))))

Denna bilden hann jag ta klockan 08.00

Solarium

Kom nyss ut från solariet! Smidigt och enkelt när man har eget att bara gå och sola när man vill!!
Gör det mest inför mitt bröllop så jag ser liiiiite brunare och fräschare ut :)

 

Långbad

Godmorgon! Igår kväll fick det bli en skön kväll i jacuzzin och jag kan säga att jag är så trött idag! Haha det var så avkopplande och underbart med skummet och jag vill bara lägga mig där nu igen! Men det går inte!! Måste upp och göra mig i ordning för Todays Work.

Dagens lott

Efter jobbet idag körde jag inom shell och köpte denna roliga lott!
Tycker det är kul när det tar längre tid och leta! Nu blir det Greys anatomy

Min helg

Nu satte jag mig äntligen ner, efter att jag jobbat hela dagen, kommit hem och lagat mat.

Jo så här va det....
I fredags åkte jag upp till Göteborg där fick jag stanna ca 20 minuter innan nästa tåg skulle gå mot Uddevalla! Kom fram vid 22.00 och sedan åkte jag och älsklingen till min faster som bjöd oss på räkmackor, rostbiffsmackor och köttbullsmackor !! Sååååå goooottt!
Jag var så hungrig, ni anar inte.
I lördags åkte jag och min älskling på en roadtrip till Värmland där vi hälsat på vänner och bjudit dem till vårt bröllop i sommar. Jag är så otroligt glad över att ha träffat allihop! Det fick mig att längta ännu mer till bröllopet såklart haha.

I söndags åkte vi till köpcentret i Uddevalla för min del. Jag började nämligen SÖKA JOBB. Vilket jag ALDRIG gjort i mitt liv. Började jobba som 15 åring hos min pappa och sen dess bara jobbat där. Men vi får se vad som händer på den fronten. :))

Snart!!

Hejjjj !
Har inte berättat om min helg än, jag vet men jag har varit så himla trött sen denna helgen :(
Jag LOVAR att skriva direkt när jag kommer hem ikväll efter jobbet!!

VÄRMLAND

Godmooooorgoooon!!
Tänkte skriva ett kort inlägg innan dagen börjar bli stressig igen.
Är fortfarande kvar i Uddevalla och jag kommer lite senare idag skriva om min fantastiska helg här som jag aldrig vill ska ta slut :(
Men så är det i någon månad till !!
Så titta in lite senare så ska jag dela med mig om min helg :)

På tåget

Sitter på tåget mot min snart nya hemstad Uddevalla !!

Åkte direkt efter jobbet och satte mig på tåget och började läsa min bok Fifty shades of Grey. JAG VET att det tagit lång tid att läsa ut den, men jag har faktiskt annat att tänka på när jag får minsta lilla tid över !!
Men jag har några få sidor kvar kan jag säga och har även lånat syrrans andra del av dessa böcker.
Nåja.. Nu börjar snart tåget rulla från Göteborg!!!

RSS 2.0