Hemmagjorda Donuts

Titta vad mina systrar bakade idag..! Jättegoda och supersmå!Inte alls lika oljiga ifrån frityr som dem man köper ute

Haha NOOOT

Denna bild skickade min söta svärmor till mig igår..Det stämmer inte! Det är ju tvärtom...hahaha

The day after.....

Åhhh..kan inte med ord uttrycka hur vackert allting var igår.. Från vigselcermoni till middag till fest..Allt var verkligen på topp..Och väldigt välplanerat måste jag säga.. Jag älskar hur man kan komma på dem små detaljerna som gör det så sjukt fint..Några saker jag själv hade planer på..Men det finns alltid något nytt! Ligger fortfarande på hotellet,har käkat frukost och väntar nu på att älsklingen ska komma och plocka upp mig för en heldag ihop <3

På väg

Nu är vi på väg till Göteboooorg;) Haft det liiiite stressigt med jobb och efter det så körde jag hem och tog mig en snabb dusch! Hotellet nästa stop !

IDAG SMÄLLER DET

Idag råder det bröllop i Göteborg!!! Ska bli himla kul att få gå på detta och även uppleva Libanesiskt/Franskt bröllop...Min farbrors äldsta son ska nämligen gifta sig med en otroligt rar tjej..
 
Uppe tidigt för att packa lite..sen dra och jobba till ett tiden sen köra till hotellet i göteborg...
Får se om jag hinner uppdatera innan VIGSELN
 

Resultat ifrån igår

Så här blev håret ;) En ombre färg kallas det..ser ut som om man skaffat sig en stor utväxt med ljusare längder!!

Äntligen Fredag

Goooooodmorgon...
Undrar verkligen hur denna dagen som kallas för fredag kommer gå..
Igår kändes det inte alls som torsdag...varken på jobbet eller på kvällen ALLS...men men..

igår köpte jag en fin väska ifrån Fiorelli..men glömde den i bilen och kom på det när jag skulle lägga mig..ORKA gå ut mitt på natten..haha
Lägger upp bild på den senare om jag minns den<3

Ha en underbar dag !

Färgar håret

Jobbat för dagen åt folk..Nu färgar jag mitt egna ;) Wish me luck fowks haha En för-bild får ni se på

Äntligen hemma !!

Godmorgon .. Ni anar inte hur trött jag är..Inte för att jag det är något nytt men..Det har varit så otrooooligt varmt inatt!! Vände mig om säkert 50 gånger innan jag somnade haha.. Nu har min bror äntligen kommit hem ifrån Libanon..Ska bli kul att få träffa honom och hans fru,däremot mindre kul att se hur BRUNA dem kommer vara!!

Lagar libanesiskt

Titta vad duktig jag är!! Har lagat mat för fullt.. Vindruvsbladen tog slut hos mig så jag gick och frågade grannen snällt ifall jag fick gå in i hennes växthus och plocka lite haha..ni skulle sett hennes min.. Hon bara "jo men visst ta du hur mycket du vill,det är inget vi äter" Hahaha kolla skillnaden på dem små (mina) och dem långa ifrån grannens haha SKILLNAD VA

Sååå gott

Sitter med denna påse och mumsar på :)

Solen skiner !

Är förvånad över hur varmt det är idag.. Jobbar just idag men jag hoppas verkligen det är soligt imorgon på min lediga dag så jag kan få lite färg på benen innan kusinens bröllop på lördag;)

THE BIG BANG THEORY

Godkvälllll...Är det bara jag eller njuter ni också av sommarvädret?Härligt varma vindar och solen tittar fram ;) En annan sak jag bara älskar är den här humorrika serien!!
Lätt bäst EFTER VÄNNER så klart och lätt rekommenderad serie
 
 
 
 

Hälsat på släkt

Hejjjjjj... Igår kväll åkte jag med familjen till Halmstad där vi hälsade på lite släkt :) Kom hem runt 02 och har sovit fram till 11 idag..skulle kunna sova mer men då försvinner den lediga dagen.. Nu blir det att städa lite hemma sen dra till syster för att planera lite..! Detta var jag igår

Äter

Vilken härlig dag vi har :) Jobbat för dagen och nu sitter jag med halva familjen och ska äta Thaimat på uteservering ..Sjukt gott

Saknar er !!

Har min underbara bror och hans fru i Libanon för tillfället och jag saknar dem så jag spricker snart :( Pratade med dem nyss i över en timme och dem har det så bra ! Kemin mellan min bror och mig skiljer sig lite ifrån mina systrar och mig.. Vi har alltid varit ihop..och mina systrar ihop.. Men vi alla fyra är ett <3

Lunch på Beijing

Lunchar kinesiskt i Nordstan på Beijing

Tågresa

Godmorgon alla fina läsare!!
Sitter här med min goda kopp kaffe och sörplar i mig det...Idag vaknade jag lite tidigt för att duscha,klä på mig,sminka mig och ta TÅGET till Göööötebooooooorg ;)


Ingen lust att köra dit idag måste jag säga...hehe..Jag hoppas jag hittar något till bröllopet nästa vecka annars lär jag stanna hemma haha..

Hoppas bloggappen funkar senare så jag kan skriva lite ;)

HJÄLP

Åhhh..vad mycket man ska tänka på att göra inför ett bröllop speciellt sitt EGNA...OMG...
Jag vet inte vart jag ska böööörja....Från tema till lokal till allt möjligt...!Jag har så mycket att tänka på just nu..får även hjälp av mina fina systrar som ger tips och råd..(Älskar er!)
I november åker vi till Stockholm i några dagar bland annat att kolla på konsert med Jennifer Lopéz och lite turer på söder för lite klänningar!Tips på affärer kanske?

Försöker hitta Bröllopskataloger men hittar inte någonstans heller...Man kan säkert få lite mer hum på det man kollar igenom lite tidningar...
Jag vill ha klart mycket i god tid..så om ni har tips så skriv jättegärna!
 
Bilden e tagen från April..mina systrar och jag till höger ;)

Förlovad 1 månad

Idag har jag och min älskling varit förlovade i 1 månad !! Överraskade honom med att skicka en chokladtårta till jobbet ;) Min kärlek för dig bara växer och växer..Jag kommer för evigt att älska dig

Fest hos syster

Godmorgooooooon ;)

Jag har fått sova ut idag och så underbart det är eller..?Haha.. Igår hade syster bjudit hem några av hennes mans kusiner samt jag,killen och syster på grillkväll..Efter någon timme kom min söta kusin också..Myyyysigt var det med massa mat och lekar men jag var så trööött under hela besöket haha..hade vaknat tidigt varenda dag innan dess och varit uppe ganska sent..

 

Anyway..Idag är det tänkt att jag och min älskling planera BRÖLLOPSDAG!!Så kul det ska bliiiiiiiii så man kan börja boka mycket i god tid..Spännnde eller vad?

 

 

Klänning sökes

Underbara ledighet men..UR USELT VÄDER! I onsdags åkte jag igen till helsingborg haha (tröttnar aldrig på den staden) för att hitta klänning till bröllop som vi ska på den 28 Juli..men inget fint alls.. Antingen var det för mycket eller för lite..Men mittemellan då?Blir nog en runda till Göteborg nästa vecka :)

Åh..vad jag längtar

Kära vänner....
Jag och min älskling har nu kollat på lägenheter i Uddevalla området..och kommit fram till att Stenungsund är ett stort intresse för oss ;)
Jag längtar så jag nästan spricker..!För tillfället tillverkar dem de nya lägenheterna med antingen stor terass eller inglasad balkong som ska vara färdiga 2013 (lagom till bröllopet) och ligger vid havet med massvis av båtar och härliga promenader dag som kväll...Lägger upp bilder på dem hur det kommer se ut senare..SÅ FINA..

Nu måste jag lägga mig..Fredag imorgon hela dagen sedan kommer mitt hjärta...Goodnight Angels

Saknar ;(

UNDERBART

God(tidig)morgon !!Saknat att blogga verkligen...men tiden räcker inte till ibland...
Helgen har spenderats med min älskling <3
I lördags hade vi bjudit över kusiner ifrån halmstad och dem kom även för att gratta en gång till för förlovningen..och igår körde jag och min kärlek till mellbystrand och åt glass medan vi njöt av solen...SÅ SKÖÖNT..Efter glassen blev det minigolf..har forfarande inte räknat ut vem som vann än haha...
Sen blev det en tur i Båstad då tennisveckan börjar för herrarna!!

GLADA

Har inte riktigt hunnit och kan inte säga att det är kul att inte kunna ladda upp bilder på vad man gör hela tiden...
Igår åkte jag efter jobbet till Helsingborg och hämtade våra förlovning/vigselringar till mig och min underbara fästman..DEM ÄR SÅÅÅÅÅÅ FINA ;)
Min fiiina älskling med sin yngsta lillebror!!

MADONNA

Godmorgon...Finns det någon som kan hjälpa mig med Hur man ändrar temat på bloggen utan att behöva smygtitta ??Någon som vet hur man gör var snäll o kommentera...!

Idag är Pop drottningen Madonna på Ullevi och har sin konsert!!
Hoppas hon e grymt bra och inte gör bort sig..
Min fästman och hans anställda på jobbet ska faktiskt dit som VIP...SÅ KUUUUUUL !!!

 
 
 
 
 

NICE

ÄLSKAR DENNA BILD
 

Så sant

SPANIIIIIIIIIEN

Ett stort GRATTIS till Spanien som krossade italien så enormt med sina 4-0..Hade så gärna velat se matchen live..Någon gång kan man hoppas på..Tänk er vad mäktigt att stå där och kolla både spelarna och framför allt PUBLIKEN

Halvlek

ITALIEN - SPANIEN villka  hejar ni på?Jag och älskling håller självfallet på ITALIEN
RSS 2.0