Nedräkningen

Har inte glömt att visa hur många dagar det är kvar, har själv inte tittat sen det var 84 dagar för att verkligen känna att tiden faktiskt går fort!!

Nu är det bara 40 dagar kvar !!
Yaaaaaaay

Söndag

Vilket underbart väder när min underbara fästman är här hos mig!! Mycket blir nog gjort idag inför bröllopet. Igår blev det mycket musik och idag blir det att fixa annat inför festen.

I fredags åkte jag och systrarna till Halmstad för att äta på uteservering. Sååå mysigt! Jobbade igår så det fick bli en kväll där jag orkade gå upp tidigt dagen efter. Mina systrar vill vara med mig så mycket det går innan jag flyttar :)

Glad tjej i fredags!!

Saknar !!

Denna bilden fick jag imorse av min moster som bor i Libanon. Saknar henne otroligt mycket och imorgon får vi svar på ifall hon får komma till Sverige och framför allt till bröllopet i Juni <3

Håll tummarna !!!!

Desperate

Heeeej!!
Imorse kollade jag på ett avsnitt ifrån desperate housewives som gick på 5:an imorse. Ett gammalt avsnitt men mina tårar bara raaaannn hahaha..
Det var när Lynette och july skulle åka och handla och en galen kvinna som fått reda på att hennes man varit otrogen låste in folk och sköt hej vilt!!
Lynette blir skjuten på axeln och sedan på sjukhuset drömmer hon om hennes bästa vän som dog för längesen. Citatet hon får av sin vän i drömmen ÄLSKAR jag!!!


We can't prevent what we can't predict:
Vi kan inte förhindra det som vi inte kan förutsäga!!

Kanelbullar

Nu blir det goda bullar hos syster med gott kaffe till :)

Min älskling!!!

Hejjjjjj på er! Nu verkar appen funka igen. Har varit lite frånvarande sen i fredags, hade min fina älskling hos mig. Haft en mysig helg med honom <3 även varit på stranden och njöt av solnedgången i lördags kväll. Bröllopsplanerna är i full gång. Det är ju mindre än 50 dagar kvar nu :)

Hallå appen !!

Det går för tillfället inte att logga in på blogg appen.. Vet inte varför den har krånglat senaste dagarna. Provar logga in hela tiden. Men utan resultat. Så ni vet :(

Darin !!!

Yaaaay!! Nu är jag äntligen hemkommen. Har varit i Malmö på konsert med DARIN. Han var riktigt riktigt bra. Han har blivit så stor nu. Inte bara en massa 12 åringar som vill se på honom märkte jag ikväll. Han sjunger faktiskt jättebra!! Fick en biljett av lillasyster som själv ville gå på konserten, i julklapp. Tack så mycket min sötnos <3

Godnatt

Nu ska jag lägga mig. Veckan har passerat rätt så fort. Imorgon är det fredag och efter jobbet bär det av till Malmö!! Varför jag ska dit, berättar jag i nästa inlägg!!! Sov gott

Min lediga dag

Igår var jag ledig. Så jag passade på att åka och handla lite. Mina leggings ifrån Ginatricot går det jämt hål i så jag köpte två par nya igår. Dem är sköna så länge dem varar iallafall ;)

Var också en sväng inne på MQ och köpte den vita klänningen. Skitsöt på!!
Och även en svart tajt klänning från Sisters Point!! Yaaaay Love shopping!!

 

Lilla ängel

Sitter hos min nya favorit tjej Sarin <3
En nära vän har fått en av alla Guds änglar att bli mamma till..
Hon är så liten och det är helt sjukt hur jag längtar efter egna småttingar!! Lukta och pussa på dem är det bästa som finns!!

...

Sockerkaka

Godmorgon !!
Igår var en skön dag. Var ledig ifrån jobbet så jag kände för att baka lite. Men ville baka något som inte tog en massa tid så det blev sockerkaka!! Men för att röra om i grytan gjorde jag den lite annorlunda. Första lagret vanlig vanilj-sockerkaka men valde att lägga i ananas bitar i och avsluta med chokladbotten. Såå gott!!!!! Glömde bara att lägga mjöl eller något i formen för att den inte skulle fastna som den gjorde hahaha ..!!!!! Men god blev den:)

My Love

Här kommer en liten text om mig och min fina kille
 
Så här började alltihop. För 10 år sedan gick jag i sexan i min nu när jag tänker efter favoritskola.
Lite smått fick vi "barn" använda datorer på skolan både för spel,läxor och i smyg gick man in på interntet som var otillåtet. Men den tiden vill man visa ALLA andra att man kunde smyga med så mycket utan att läraren skulle få se eller veta.....
 
En hemsida som var väldigt populär på den tiden hette Lunarstorm !! Får gåshud bara jag tänker på det idag haha. Där började man chatta som 13 åring med främmande folk men oftast med dem som sa sig vara jämngamla. Att längta såååå mycket till rasterna för att sätta sig framför datorn betydde allt!!!!!
 
Men en dag...en vacker dag, såg jag en bild på en supersöt kille och bestämde mig för att börja chatta med honom. Sagt och gjort så vägrade jag förlora tid på att tänka ifall jag skulle skriva eller ej.
 
Det kom en tid vi chattade en hel del. Och han var så underbar! Trots att det var internet så litade jag på honom.
Herregud. jag var ju inte mer än 13 och jag var så KÄÄÄÄR Man lyssnade aldrig på vad föräldrarna sa om sådant för att man tänkte att det aldrig skulle hända något illa. Vi bytte nummer och pratade rätt ofta med varann..
Sedan bröt vi kontakten =(   Jag var helt uppriven för att han var cool och jag var en typiskt ung tjej som föll för en kille jag för första gången någonsin haft kontakt med på det sättet.....
 
Åren gick.. Jag gick i skolan. Började min utbildning som Frisör. Lärde såklart känna andra killar men fick aldrig det där pirret som med killen från Lunar.. TILLS  2009 <3<3<3<3<3<3<3
Jag var ute och gick med min hund jag hade då en sommardag. När jag nästan var hemma så ringer min telefon. Jag trodde direkt att det var min oroliga mamma som skulle fråga Pamela....Var är duuu?? Klockan börjar bli mycket!!! (En varm solig dag) MEN det var det minsann inte! Det var en mjuk fin röst jag kände igen..Manlig..
Det var MIN dröm. Jag var helt skakig och sååååå pirrig i magen att jag var tvungen att sätta mig ner vid en lekplats där jag kunde ha hunden utan att han skulle bli uttråkad haha. Den dagen var den bästa i mitt liv! Han hade fått tag på mitt nummer och berättade att han varit lika kär och efterfrågande om mig som jag var om honom. Dagarna gick och jag vägrade förlora honom. Vi träffades för första gången vid en kyrka faktiskt där vi satt på en bänk och pratade om allt möjligt.. han visste verkligen hur man skulle charma...Jag hade visst funnit mitt livs största kärlek. Jag älskar honom otroligt mycket och tackar Gud att vi fick en chans till!! Utan honom hade inte mitt liv varit som det är idag!!!!
Den 16:e Juni 2012 gick han ner på knä och friade till mig. Den 8:e Juni 2013 gifter jag mig med honom i Göteborg och jag ska förevigt vara hans <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Det var en gång

Ikväll ska jag berätta min kärlekshistoria som gick upp i uppfyllelse med mitt livs kärlek för er.

Kika in då ;)))

Jag LOVAR

Hejsan. Vad kul att ni vill veta om vår kärleksresa
Min kusin är här och ska spendera sina närmaste 24 h hos oss. Ska bli myyysigt!

Ska skriva ner så fort jag kan om oss !!!!

Om 1 månad

Idag om endast EN MÅNAD kommer jag få min Brudklänning !! <3

Längtar längtar längtar!! Den är såååå fin och jag kan knappt förstå att jag faktiskt gifter mig med mitt livs kärlek om (imorgon) exakt två månader. Det ska bli riktigt roligt. En dag som ingen kommer glömma ;)

Tänkte skriva någon dag om våran kärlekshistoria. Någon som är intresserad..?

Weddingcake

Godkväll. Har inte blivit mycket bloggande det senaste, har inte vetat vad jag skulle dela med mig.

Nu däremot har jag något berätta. Igår var jag och älsklingen nämligen i Göteborg IGEN för att provsmaka tårta och sådant som hör till att beställa en Bröllopstårta. Ännu en stor sak att pricka av!!! Det är så skönt att få gjort dessa saker!!!! <3
Är mentalt helt slut på detta, skönt ska det bli nu när det är några veckor kvar till bröllopet. YAAAAAY!! Sen blir jag bohuslänning, eller ja... Har fått höra att det tar fem år innan man blir det haha.

Var hos mina kära farföräldrar ikväll efter jobbet. Från 18 till nu. Faster från Uddevalla är här på besök och jag njuter av att prata med min blivande "granne" <3

Magnum

Efter jobbet idag bjöd faster mig på glass. Kände mig nyfiken på Magnums nya limited edition glassar för sommaren. Med smak av hallon!! Den var faktiskt jättegod. Det var kanske fyra eller fem nya smaker men bara för tillfället :)

Någon mer som älskar glass..?

Göteborg

Sitter i bilen och är på väg upp till Göteborg!! Ska spendera dagen med min blivande svärmor och familjen. På onsdag åker hon till Libanon och ska köpa med sig lite grejer till bröllopet!!

Vad ska ni hitta på idag..?

RSS 2.0